Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Sovellus ja uudet nettisivut

Täältä löydät ohjeet varausjärjestelmään kirjautumisesta ja WiseGym applikaation lataamisesta+rekisteröitymisestä. Löydät myös asiakaspäätteen toimintaohjeet, sekä ohjeet varausten vahvistamiseen sovelluksella rullaamalla sivua alas!

Lataa sovelluskaupastasi WiseGym app. Avaa ladattu sovellus, paina seuraava ja valitse "Rekisteröidy". Muista myös etsiä oikea sali valikosta! Täytä asiakastietosi ja muista käyttää samaa sähköpostia, joka on sinulla aikaisemminkin ollut käytössä Saluksen asiakastililläsi! Syntymäpäivä tarkoittaa syntymäaikaasi. Voit muuttaa vuosiluvun painamalla sitä.

Siirry alapalkista kalenteriin. Voit varata itsellesi paikan jumppaan oranssista napista (ympyröity kuvassa). Muista vahvistaa varaus.

Sovellus ilmoittaa varauksesi onnistuneeksi. Mikäli haluat peruuttaa varauksen, paina vihreästä ruksista ja vahvista.


Mikäli et halua käyttää sovellusta varauksien tekoon, onnistuu se myös nettisivuillamme. Rekisteröidy sivuille etusivun oikeasta yläkulmasta. Jos olet jos rekisteröitynyt WiseGym appiin, voit myös suoraan kirjautua sisään sovellukseen luoduilla tunnuksilla. Varauskalenteri löytyy Ryhmäliikunta osiosta, kun rullaa sivua hieman alemmas.

Kalenterista löytyy tuntien aikataulut päivittäin. Voit myös suodattaa jumppia kategorioittain, kuten esim. kehonhuolto tai lihaskunto. Voit myös etsiä tietyn päivän tunteja klikkaamalla oikealta ylänurkasta "Päivä". Varatut tunnit näkyvät nappulasta "Omat". Kun haluat tehdä itsellesi varauksen, napsauta valitsemaasi tuntia.

Tunnin kuvaus ja muut tiedot avautuvat. Klikkaa "Ilmoittaudu tapahtumaan" tehdäksesi varauksen.

Jos haluat peruuttaa tunnin, klikkaa "Peruuta ilmoittautuminen".


Asiakaspääte

Tagi tarkoittaa kulkuavaintasi. Aseta avain lukijaan. Mikäli pääte on pimeänä, siinä on todennäköisesti lepotila päällä. Voit herättää näytön avainta lukemalla.

Etsi haluamasi tunti listasta. Listaa ei voi rullata alaspäin, mutta etsintää helpottaa yläpalkissa olevat kategoriat. Paina tunti napakasti auki. HUOM! Löydät kaikki omat varauksesi oikeasta yläkulmasta nappulasta "Omat". Se helpottaa paikkavarauksen vahvistamista.

Ilmoittaudu tunnille vihreästä nappulasta. Päätteellä lukee ilmoittaudu ja vahvista, jos sinulla ei ole ennestään varausta.

Kun sinulla on varaus tehtynä, voit lunastaa sen painamalla vahvista ilmoittautuminen.


Pääte ei tulosta sinulle lappua enää. Voit halutessasi varmistaa varauksen onnistumisen lukemalla kulkukorttisi asiakaspäättellä vielä kerran. Tunti näkyy sinulla tumman vihreänä ja kun avaat tunnit, siinä ei enää näy nappuloita.


Varauksen vahvistaminen sovelluksella

Kun sinulla on varaus tunnille, ilmestyy tuntipalkin oikeaan reunaan vihreä ympyrä väkäsellä. Sitä painamalla voit vahvistaa osallistumisesi tunnille. Jos tämä kuvake ei ilmesty sinulle, päivitäthän sovelluksesi sovelluskaupasta! Voit vahvistaa ilmoittautumisen aikaisintaan 2h ennen tunnin alkua.

Sovellus ilmoittaa vahvistamisen onnistuneen ja ympyrään ilmestyy ruksi. Olet nyt vahvistanut ilmoittautumisen.