Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Ohjeistusta ryhmäliikuntaan


TUNTIEN VARAAMINEN

Voit varata ryhmäliikuntatunteja aktiivisella yhdistelmäkortilla 14vrk etukäteen. Yhtäaikaisesti voimassa voi olla 12 varausta mukaanlukien jonopaikat. Paikka tunnille lunastetaan applikaatiosta tai vastaanoton päätteeltä, myös ennakkoon varatut paikat. Varattu paikka tulee lunastaa viimeistään 5min ennen tunnin alkua, jonka jälkeen se vapautuu seuraavalle ja varaus katsotaan saapumattomaksi.


TUNTIEN PERUUTUS

  • Peruutukset tunneille tulee tehdä Wisegym aplikaation kautta viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

  • Äkilliset peruutukset tulee tehdä teksti- tai whatsappviestillä numeroon 050-5972829. Ilmoita viestissä minkä tunnin peruutat ja nimesi. Toivomme ettei tuntiperuutuksia jätetä viime tippaan, jotta jonossaolijoilla on mahdollisuus ehtiä tunnille.

  • Kaksi perumatonta/saapumatonta varausta kuukauden aikajaksolla johtaa kuukauden varausjäähyyn, mutta voit osallistua tunneille joille sinulla on entuudestaan jo ollut paikkavaraus ja tunneille joissa on tilaa.


MITÄ TEEN JOS OLEN JONOPAIKALLA

  • Jos pääset jonopaikalta tunnille, sinulle tulee tästä ilmoitus push-viestillä aplikaatioon. Push-ilmoitukset tulee sallia sovelluksessa.MITEN VALMISTAUDUN TUNNILLE

  • Ennen tunnin alkua, lunasta paikkavaraus aplikaatiosta tai vastaanoton päätteltä.

  • Ensikertalaisena voit ennen tunnin alkua jutella tunnista ja mahdollisista fyysisistä rajoituksista ohjaajan kanssa saadaksesi vaihtoehtoja liikkeisiin tunnin aikana.

  • Kaikille ryhmäliikuntatunneille tulee saapua ajoissa. Suljettu ovi on tunnin alkamisen merkki ja tällöin tunnille ei voi enää osallistua.

  • Tunnille voit ottaa mukaan juomapullon sekä sisäkengät, sekä hikitunneille pikku pyyhkeen. Halutessasi ota mukaan myös oma jumppamatto. Kehonhuoltotunneilla et tarvitse sisäkenkiä. Muut ylimääräiset välineet ja tavarat tulee jättää pukukaappeihin.

  • Tunnin loputtua puhdista käyttämäsi jumppamatto/ spinning-pyörä/ BodyBow-kaari. Käsipainoja, levytankoja ym. pientä välineistöä ei tarvitse puhdistaa ellet ole hikoillut paljon. Puhdistusta varten löydät tarvittavat välineet jokaisesta salista.


KYSYTTÄVÄÄ TUNNEISTA?

  • Tutustumalla tuntikuvauksiin löydät itsellesi sopivimmat tunnit. Apua voit kysyä myös ryhmäliikuntaohjaajilta, vastaanotosta tai ottamalla yhteyttä ryhmäliikuntavastaavaan Kristiina Tirraseen (kristiina@kuntosalus.fi). Kristiina osaa kertoa parhaiten eri tunneista ja löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tunnit. Tervetuloa löytämään omat suosikkituntisi