Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Sovellus ja jumppavarausten teko

Täältä löydät ohjeet varausjärjestelmään kirjautumisesta ja WiseGym applikaation lataamisesta+rekisteröitymisestä. Löydät myös asiakaspäätteen toimintaohjeet.

Wisegym sovellus

Lataa sovelluskaupastasi WiseGym app. Avaa ladattu sovellus, paina seuraava ja valitse "Rekisteröidy". Muista myös etsiä oikea sali valikosta! Täytä asiakastietosi ja muista käyttää samaa sähköpostia, joka on sinulla aikaisemminkin ollut käytössä Saluksen asiakastililläsi! Syntymäpäivä tarkoittaa syntymäaikaasi. Voit muuttaa vuosiluvun painamalla sitä.

Kirjauduttuasi sisään, siirry alapalkista kalenteriin. Voit varata itsellesi paikan jumppaan oranssista napista (ympyröity kuvassa). Muista vahvistaa varaus. Tunnin voi myös avata, jolloin sivun alareunasta löytyy oranssi nappi "Ilmoittaudu tapahtumaan".

Sovellus ilmoittaa varauksesi onnistuneeksi. Mikäli haluat peruuttaa varauksen, paina vihreästä ruksista ja vahvista. Vaihtoehtoisesti avaa tunti ja sivun alareunasta löytyy punainen nappi "Peruuta ilmoittautuminen".

Varauksen vahvistaminen

​​​​​​​Kun sinulla on varaus tunnille, ilmestyy tuntipalkin oikeaan reunaan vihreä ympyrä väkäsellä. Sitä painamalla voit vahvistaa osallistumisesi tunnille. Jos tämä kuvake ei ilmesty sinulle, päivitäthän sovelluksesi sovelluskaupasta! Saatat joutua myös kirjautumaan uudelleen sisään. Voit vahvistaa ilmoittautumisen aikaisintaan 2h ennen tunnin alkua.

Vahvistuspainike löytyy myös tunnin avaamalla sivun alareunasta vihreällä.

Sovellus ilmoittaa vahvistamisen onnistuneen. Olet nyt vahvistanut ilmoittautumisen. Jos tämä toiminto ei onnistu, se johtuu todennäköisesti siitä, ettei sinulla ole sijaintipalvelut ja bluetooth päällä. Niiden tulee olla päällä ja varauksen voi vahvistaa ainoastaan Saluksella ollessa, ei esim. kotoa lähtiessä. HUOM! Jos haluat avata oven sovelluksella, silloin myös sinulla tulee olla sijaintipalvelut ja bluetooth sallittuina.

Mikäli et halua käyttää sovellusta varauksien tekoon, onnistuu se myös nettisivuillamme. Rekisteröidy sivuille etusivun oikeasta yläkulmasta. Jos olet jos rekisteröitynyt WiseGym appiin, voit myös suoraan kirjautua sisään sovellukseen luoduilla tunnuksilla. Varauskalenteri löytyy Ryhmäliikunta osiosta, kun rullaa sivua hieman alemmas.


Asiakaspääte

Jos haluat kirjautua sisään vastaanotossa olevalla asiakaspäätteellä, tässä ohjeet:

Tagi tarkoittaa kulkuavaintasi, eli lätkää tai avainkorttia. Aseta avain lukijaan. Mikäli pääte on pimeänä, siinä on todennäköisesti lepotila päällä. Voit herättää näytön avainta lukemalla. Jos olet tulossa kuntosalille, vie kulkuavaimesi lukijaan ja näytölle tulee teksti "Olet kirjautunut sisään". Paina sen jälkeen ok ja kirjautumisesi on valmis. Jos sinulla on oikeus ryhmäliikuntatunneille, avautuu ryhmäliikuntakalenteri automaattisesti näkyviin. Saat sen pois painamalla näytön alalaidassa olevaa kohtaa "kirjaudu ulos", jos et ole osallistumassa ryhmäliikuntatunnille.

Kalenterista löytyy tuntien aikataulut päivittäin. Voit myös suodattaa jumppia yläreunasta kategorioittain , kuten esim. kehonhuolto tai lihaskunto. Voit myös etsiä tietyn päivän tunteja klikkaamalla oikealta ylänurkasta "Päivä". Varatut tunnit näkyvät nappulasta "Omat". Kun haluat tehdä itsellesi varauksen, napsauta valitsemaasi tuntia.

Tunnin kuvaus ja muut tiedot avautuvat. Klikkaa "Ilmoittaudu tapahtumaan" tehdäksesi varauksen. Jos tunnin alkuun on alle 2h, vahvistat suoraan samalla napsautuksella ilmoittautumisen.

Mikäli sinulla on ennakkoon tehty varaus, näkyy tunti vaalean vihreällä.

Vahvista ilmoittautuminen avaamalla tunti ja klikkaamalla "Vahvista ilmoittautuminen". Tämän jälkeen asiakaspääte siirtää sinut automaattisesti takaisin alkunäyttöön, joka tarkoittaa sitä, että vahvistus meni läpi onnistuneesti. Jos haluat tarkistaa asian, voit avata jumppakalenterin uudelleen. Tunti näkyy tumman vihreällä, eikä siihen voi enää uudelleen ilmoittautua.