Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Saluksen tarina
​​

Saluksella on pitkät perinteet järvenpääläisten liikuttajana. Samoissa tiloissa on ollut jo 80-luvulta asti kuntokeskustoimintaa! Nykyiset omistajat Johanna Ronkainen, Kristiina Tirranen ja Piia Pennanen lähtivät luotsaamaan Salusta juuri ennen koronan alkua, helmikuussa 2020. Naiskolmikko kokikin kovan startin, mutta missään vaiheessa heille ei tullut mieleen laittaa hanskoja tiskiin.
Vahva tausta ja kokemus kannattelivat. Johanna oli toiminut Saluksen toimitusjohtajana vuodesta 2013 asti, Kristiina ryhmäliikuntavastaavana 2014 alkaen, ja Piialla oli muualta pitkän linjan kokemusta kuntosaliyrittäjyydestä.

”Salaisuutemme haastavinakin aikoina on henkilökemiassamme. Täydennämme toinen toisiamme, ja ymmärrämme tiimityön voiman. Yksinkertaisesti pelaamme hyvin yhteen! Meille tärkeää on muutenkin henkilökunnan viihtyminen, ja heistä hyvän huolen pitäminen.
Työntekijöiden tyytyväisyydestä kumpuaa asiakkaiden tyytyväisyys. Meillä onkin sitoutuneisuus henkilöstössä huippuluokkaa; moni ohjaajista on työskennellyt talossa vuosikaudet. Saamme säännöllisesti myös asiakkailtamme ilahduttavan paljon kiitosta. Se auttaa jaksamaan”, naiset kertovat.

Saluksella onkin aina panostettu viihtyisään ilmapiiriin, joka toivottaa kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset tervetulleeksi. Omistajakolmikko on tehnyt kaikkensa jatkaakseen hyvän tunnelman perinnettä. Toiminnan ydinajatuksena on saada välitettyä liikunnan iloa, ja kannustaa ihmisiä sisällyttämään liikkuminen pysyväksi osaksi arkea ja elämäntapaa. Saluksen slogan onkin: Paras fiilis tulee liikunnasta!

”Meille saa tulle sellaisena kuin on. Ohjaajistammekin näkee sen, että jokainen saa olla oma itsensä. Henkilökuntamme viestii asiakkaiden suuntaan ihmisläheisesti, omina persooninaan. Asiakkaamme kuvailevat Saluksen ilmapiiriä ainutlaatuiseksi: Salus on monelle kuin toinen koti. Tästä olemme erittäin ylpeitä ja tätä vaalimme viimeiseen asti.”

Omistajille onkin todella tärkeää kuunnella asiakkaiden toiveita ja kysyä heiltä säännöllisesti palautetta. Saluksesta onkin vuosien saatossa muotoutunut vahvasti asiakkaiden näköinen luottoliikuntapaikka.
”Vaikka Salus on kodinomainen, haluamme, että kaikessa näkyy ammattimainen ote. Asiat tehdään meillä oikein ja kunnolla, siivouksesta lähtien. Näemme, että aina on jotakin kehitettävää. Yrittäjyydessä ei ole koskaan valmis”, naiset pohtivat.

Piia, Johanna ja Kristiina haluavat panostaa siihen, että Kunto Salus on paras, laadukkain ja monipuolisin ryhmäliikuntaa tarjoava sali Järvenpäässä ja myös lähialueilla. Osa asiakkaista tuleekin lähikunnista Salukselle hyvän ryhmäliikunnan perässä!
Myös kuntosalista huolehtiminen on yrittäjille sydämenasia. "Haluamme että monenlaiset ja -tasoiset liikkujat saavat kuntosalillamme itselleen sopivat treenit aikaiseksi. Laajalla laite- ja irtopainovalikoimallamme, sekä toiminnallisella treenitilalla varmistamme, että kaikki viihtyvät!"