Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Sisäpyöräily

Live- ja virtuaalispinning

Saluksella on ympäri vuoden tarjolla ohjattuja spinning-tunteja. Tunteja löytyy niin aloittelijoille, kuin konkareillekin. Jokaisella tunnilla pystyt itse vaikuttamaan tunnin tehoon omaa vastusnappulaa säätelemällä ja polkunopeudella. Tunteja ohjaa ammattitaitoiset vetäjämme!


Saluksella on myös tarjolla virtuaalispinningia. Koe uudenlainen sisäpyöräilyn maailma ja nauti kuntoilemisesta huipputeknologian kanssa virtuaalispinningissä! Virtuaalispinning on loistava tapa kun haluat kuntoilla yksin tai ystävän kanssa sinulle sopivana aikana. Mukaansatempaava musiikki sekä graafisesti upea virtuaalinen ohjelma saa niin aloittelijan kuin kokeneemman kuntoilijan hyvälle mielelle onnistuneesta sisäpyöräilyharjoitteesta. Sinun ei tarvitse etukäteen varata aikaa vaan voit kuntoilla vapaasti Tempo-salissamme. (Poikkeuksena Tempo-salissa olevat ryhmäliikuntatuntien ajankohdat sekä poistuminen tilasta 15min ennen tunnin alkua.)


Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa virtuaalispinning käytössä sekä sisäpyörän asetuksissa.

Virtuaalispinningin tarjoaa Intellicent Cycling


Ryhmäliikunnat >


Wattbike


Wattbike on uuden aallon sisäharjoittelupyörä. Se on kehitetty maailman johtavien pyöräilyasiantuntijoiden kanssa. Pyörä soveltuu kaikille kuntoutuksesta kovaan kilpaurheiluun. Laitteeseen kuuluu suoritusmonitori, joka auttaa harjoittelussa sekä fyysisesti että teknisesti.

Kunto Salukselta löytyy kaksi Wattbike Traineria ja yksi Wattbike Pro. Wattbike Trainer on identtinen Wattbike Pro version kanssa lukuun ottamatta vastusta. Wattbike Trainerin vastusskaala on 0-2000 Wattia. Voit harjoitella sillä aivan kuten Wattbike Prollakin käyttämällä ilmanvastuksen ja magneettivastuksen eri yhdistelmiä. Suurin ero on se, että Trainer mahdollistaa pyöräilyn suuremmalla kadenssilla ja pienellä vastuksella. Tämä tekee mahdolliseksi esimerkiksi palauttavat harjoitukset korkealla kadenssilla, tekniikkaharjoittelun suurella kadenssilla, pienellä vastuksella ja kuntoutuksen, joka lähtee liikkeelle hyvin pienistä tehoista.

Wattbike on todennäköisesti maailman paras kuntopyörä, sen ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka. Pyörän ainutlaatuinen tekniikkanäyttö opettaa pyöräilemään taloudellisesti. Varaa halutessasi oma treeniaika Wattbikelle Avoinna24 ajanvarauskalenterista tai Kunto Saluksen vastaanotosta. Varauksen voivat tehdä kaikki, joilla on voimassaoleva Saluksen asiakkuus. Wattbike polkimiin sopivat SPD kaksipulttiset klossit.


Tutustumispassi >