Ajanvaraus

Kauppa

Yhteystiedot

Tutustu

Valmennus

MIKSI OMA VALMENTAJA?

  • Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu treeniohjelma tukemaan omaa tavoitettasi

  • Liikuntasi säännöllistyy

  • Teet liikkeet turvallisesti ja oikein

  • Kokonaisvaltainen apu myös ruokavalioon, uneen ja terveyteen

  • Oma valmentajasi on juuri SINUN apuna ja kiinnostunut terveydestäsi sekä hyvinvoinnistasi

  • Saluksen jäsenenä saat ilmaisen Salus vartin, varaa oma aikasi suoraan valmentajalta!

Saluksen valmentajat ovat juuri sinua varten olit sitten vasta-alkaja tai edistyneempi kuntoilija. Tutustu rauhassa valmentajien esittelyihin ja jos tarvitset lisätietoa valmentaja palveluistamme, laita rohkeasti viestiä suoraan valmentajalle tai jarvenpaa@kuntosalus.fi niin autamme löytämään sinulle oman valmentajan.​


Valmennushinnasto >


SALUKSEN VALMENTAJAT


Reija Karvonen


YHTEYDENOTOT
ptreija@kuntosalus.fi

Fysioterapeutti
PhysioTrainer, FIHF (Finnish Institute of Health and Fitness)
ProMethod valmentaja
Lisäkoulutuksia fysioterapeuttina
Ryhmäliikuntaohjaaja (useita lajeja)

Olen toiminut myös kuntosaliohjaajana naisten kuntosalilla, ryhmäliikunnan sekä erilaisten ryhmien ohjausten parissa yli 20 vuoden ajan eri kuntosaleilla. Ehkä olemmekin nähneet Bodycombat- tunneilla tai mahdollisesti Circuit tai keppijumppa –tunneilla tai olemme saattaneet huoltaa kehoa yhdessä FasciaMethod – tunnilla? Mm. nämä ovat ryhmäliikuntapuolen osaamistani. Työni physiotrainerina on selvittää asiakkaani kanssa hänen tavoitteensa oman hyvinvointinsa suhteen ja samalla vahvuudet sekä osa-alueet, joissa hän tarvitsee vielä tukea ja kannustusta tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Jos Sinulla on tavoitteenasi elämäntapamuutos, johon tarvitset tukea ja kannustusta, ota yhteyttä!


Iina Musakka


YHTEYDENOTOT
ptiina@kuntosalus.fi

Sertifioitu personal trainer (Fitfarm)
Ryhmäliikunnanohjaaja (useita lajeja)
Erä- ja luonto-opas
Merkonomi
Filosofian maisteri, Arkeologi

Erityisosaaminen:
Kuntoliikunta
Elämäntapamuutokset
Kuntosali- ja voimaharjoittelu
Kestävyysharjoittelu
Toiminnallinen harjoittelu

Luonteeltani olen energinen ja iloinen sekä haastan itseäni paljon uusiin kuntoilumuotoihin. Pidän siitä tunteesta, minkä kehossa voi tuntea treenien jälkeen, kun tuntee tehneensä jotain. Toivon saavani tämän tunteen asiakkaillenikin, kuitenkin heidän omien voimavarojensa puitteissa.

Olen harrastanut elämäni aikana useita eri urheilulajeja, kuten kamppailulajit, mutta suurimpana haasteenani on ollut Red Bull 400 ylämäkijuoksu. Rinnalle tähän kestävyyskuntoiluun olen ottanut erilaisia kursseja voimaharjoittelusta.

Valmentajana olen tarmokas ja kanssani tulet saavuttamaan tavoitteesi, sillä minä pyrin tukemaan sinua haasteista huolimatta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Vahvuuteni on positiivinen elämän asenne, jonka näet meidän yhteisissä treeneissämme.


Markus Tirranen


YHTEYDENOTOT
ptmarkus@kuntosalus.fi

TM Helsingin yliopisto
FAF Personal Trainer

Erityisosaaminen:
Muutosvalmennus
Kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen
Henkinen valmennus
Nuorten liikunta
Kuntosali- ja voimaharjoittelu
Kehonhuolto

Olen ammattijohtaja, kirkkoherra, organisaatiokonsultti, perheenisä, aviomies sekä aktiivinen liikkuja. Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa, mutta kokenut myös sen ajanjakson, kun sohva voittaa, vatsa kasvaa ja jaksaminen heikkenee. Tuota aikaa en enää kaipaa.

Elämä on jatkuvaa muutosta, johon kuuluu tasapainoilu erilaisten haasteiden parissa. Kaiken keskellä on tärkeä löytää aika, jolloin fokus kiinnittyy omaan itseen liikunnan avulla. Etsin kanssasi keinoja siihen, että löydät oman aikasi, ja että liikunnasta tulee sinulle nautinnon ja jaksamisen lähde. Tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun lisäksi minulla on kokemusta kestävyysurheilun puolelta triathlonista, kilpapyöräilystä sekä juoksusta. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että olen vierelläsi salilla kasvattamassa lihasmassaa tai rakentamassa kanssasi entistä parempaa hapenottokykyä vaikkapa lenkkitossut jalassa.

Vahvuuteni on määrätietoinen ja tavoitteellinen ote elämässä ja liikunnassa. Saat minusta vaativan valmentajan tai menoa rauhoittavan keskustelijan. Toinen kaipaa kirittäjää, toinen rauhoittajaa. Jokainen nauttii tuloksista. Kaikessa tulee olla läsnä armollisuus itseä kohtaan.

Kysy rohkeasti lisää!


Mia Martikainen


YHTEYDENOTOT
mia@kuntosalus.fi

Päivätyö vakuutusyhtiössä tutkintatiimissä
Kuntosaliohjaajakoulutus käyty vuonna 2008
Ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 2008

Erityisosaaminen:
Voimaharjoittelu
Kuntosaliohjelmat

Valmistuin kuntosaliohjaajaksi vuonna 2008 ja sen jälkeen olen ohjannut ryhmäliikuntaa, kuten spinningia, circuitia, vahvaa ylävartaloa, RVP:tä ja suosittua Teho Muokkausta. Olen käynyt myös Fascia Method-koulutuksen. Minut tunnetaan kuntosalilla nauravaisena ja iloisena persoonana. Liikunnasta saa hyvän mielen ja sitä ei tule toteuttaa mutruhuulena, vaikka joskus treeni tiukkaa tekisikin! Olen täyttänyt jo kuusikymmentä ja lihaskunnon säilyttäminen on todella tärkeää ikääntyessä. Liikuntaa ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa ja sen lopettaminen on aina liian aikaista. Tervetuloa kanssani salille!